Autor: Põllumajandus.ee • 28. oktoober 2021

Aasta traktorid 2022 - John Deere pälvis topeltvõidu

Euroopa põllumajandustehnika ajakirjanikud on välja kuulutanud aasta traktori 2022, millega John Deere võitis kaks auhinda. 7R 350 AutoPowr mudel võttis esikoha üldises arvestuses aasta traktori kategoorias. Samas võitis parima üldkasutatava traktori auhinna John Deere 6120M mudel.
John Deere 7R 350 auhinnati aasta traktori auhinnaga.
Foto: Alexander Ehhalt

Peamises kategoorias üllatas John Deere 7R 350 AutoPowr ajakirjanikke järgmiste aspektidega äärmiselt rangete hääletustingimustega protsessis:

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960