Autor: Sigrid Sõrmus • 3. november 2021

Lahendused, mis aitavad toota ökonoomsemalt: mullajaamaga tarkade otsusteni

Tänavusel Eesti põllumajanduse aastanäitusel uuris Vikerraadio Ökoskoobi saatejuht Kristo Elias põllumajandussektoris tegutsevatelt ettevõtjatelt, kuidas panustavad masinad rohepöördesse ning millised lahendused aitavad põllumeestel oma tegevuse keskkonnamõju vähendada.
Mullajaam aitab põllumeestel teha tarku otsuseid.
Foto: Mana Kaasik

Paul-Tech OÜ esitles messil mullajaama, mis aitab põllumeestel teha tarku otsuseid. „Mõõdame anduritega seda, mis mullas reaalselt toimub, reaalajas,“ tutvustas lahendust Paul-Tech OÜ juhatuse liige Tiit Plakk. Põllumeestele on tema sõnul vajalik see info selleks, et nad saaksid võtta vastu paremaid otsuseid.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960