Autor: Sigrid Sõrmus • 4. november 2021

Mihkel Hang: rohepööre annab uusi võimalusi, aga esitab ka suuri väljakutseid põllumehele

Tänavusel Eesti põllumajanduse aastanäitusel uuris Vikerraadio Ökoskoobi saatejuht Kristo Elias põllumajandussektoris tegutsevatelt ettevõtjatelt, kuidas panustavad masinad rohepöördesse ning millised lahendused aitavad põllumeestel oma tegevuse keskkonnamõju vähendada.
Mihkel Hang seekordsel Eesti põllumajanduse aastanäitusel.
Foto: Mana Kaasik

Linas Agro OÜ tegevjuht Mihkel Hang rääkis saates, et peamine, mis peaks põllumehele väetamise ja ka rohestamise juures lisavõimalusi tooma, on vahekultuurid. Teise olulise asjana tõi ta välja, et väetiste osas on toimumas palju muutuseid.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960