Autor: Juuli Nemvalts • 5. november 2021

Jaak Ungerson: suurte unistustega mees ihkab aiandile hoogu juurde anda

Nurmiko asutaja ja kauaaegne juht Jaak Ungerson on veendunud, et suurpõlengu üleelanud aiandi tegevuse jätkamine perefirmana ei ole tulevikus jätkusuutlik mitmel põhjusel. Kompleksi väljaarendamine vajab juurde investoreid, sest ambitsioonikat plaani ei saa ellu viia ainult pankade abiga.
Jaak Ungerson.
Foto: Silver Gutmann

„Täna on mul selge, et ma ei taha jätkata perefirmana, kuna perefirmal pole sageli tegevuse jätkajat. Sellise otsuse langetamist toetavad ka Hollandi näited, kus lapsed ütlevad vanematele, et nad ei taha jätkata samal rajal,” rääkis Ungerson. „Aga kui sul on aktsiaselts ja sa lähed sellega börsile, on sul järelturg ja sa pole oma tegevuses enam üksi. Sa saad oma aktsia kellelegi müüa.”

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960