Autor: Põllumajandus.ee • 5. november 2021

Videoprojekt: kuidas valmistada viljapuud talveks ette?

Roheline Ülikool jätkas üldhariva videosarjaga, milles jagatakse kasulikke näpunäiteid erinevate teemade kohta. Videosarja neljandas osas selgitab õunviljaliste spetsialist Kristine Tiirats, kuidas õunapuid talve tulles koore- ja võrsemaiate metsloomade eest kaitsta.
Foto: Unsplash

Tiiratsi sõnul on tähtsad mitmed asjaolud. "Allapoole põlve jäävad oksad tuleb eemaldada ning samuti tuleb vanad ja rabedad tüvekaitsmed ära võtta. Uus tüvekaitse võiks olla valget värvi, siis ei pea seda kevadel esimeste päikeseliste ilmadega eemaldama," rääkis ta.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960