Autor: Põllumajandus.ee • 12. november 2021

26. novembril toimub Viljelusvõistluse lõpukonverents

Aasta hakkab lõppema, mistõttu on aeg vaadata tagasi selle aasta viljakasvatushooajale ning teha kokkuvõtteid ja järeldusi. 26. novembril toimuv Viljelusvõistluse lõpukonverents „Süsinik ja taimekasvatus“ just seda teebki.
Viljelusvõistlus on toimunud 2005. aastast ning selle eesmärk on innustada põllumehi katsetama uusi viljelustehnoloogiaid, sorte ja tooteid.
Foto: Eesti Taimekasvatuse Instituut

Selle aasta konverents keskendub süsiniku ja taimekasvatuse vahelisele seosele ning toimub teemakohaselt Jääaja Keskuses. Konverentsi on võimalik jälgida ka veebis.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960