Autor: Põllumajandus.ee • 19. november 2021

Turule on tulnud täiesti uus John Deere'i 6R-seeria

Alates 2011. aastal turuletoomisest on John Deere’i 6R-seeria traktorid seadnud standardid nii põllu- kui ka transpordiomaduste ning täppisviljelustehnoloogia osas. Sel kuul välja kuulutatud uue põlvkonna mudelitega 110–250 hj on need traktorid muutunud veelgi nutikamaks, et aidata operaatoritel veelgi rohkem saavutada.
Foto: Alexander Ehhalt

Lisaks on nelja uhiuue mudeli hulgas neljasilindriline 6R 150, mis on mõeldud eelkõige segafarmidele, ja kuuesilindriline 6R 185, spetsiaalne transporditraktor põllumeestele ja teenusepakkujatele, kes veedavad rohkem aega teel.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960