Autor: Sigrid Sõrmus • 8. detsember 2021

Väderstad Proceed avab ukse külvikute tulevikku

Väderstad on üks maailma juhtivaid mullaharimismasinate, külvikute ning täppiskülvikute tootjaid, kes tutvustab nüüd uut tooteuuendust Väderstad Proceed. Uues külvikute kategoorias Proceed suurendab üksainus masin paljude põllukultuuride – sealhulgas nisu, odra, rapsi, suhkrupeedi, herne, maisi, päevalillede jpm – saagipotentsiaali.
Uus Proceed suurendab paljude põllukultuuride saagipotentsiaali.
Foto: Jesper Anhede

"Me loome Väderstadis masinaid, mis hoiavad meie kliente tänapäevase põllumajanduse esirinnas. Me töötame välja uusi töömeetodeid ja seame aeg-ajalt ette täiesti uusi standardeid. Proceed on üks neist hüpetest, mida põllumajandusmasinate tööstuses sageli ette ei tule, kuid kui see juhtub, muudab see palju," räägib Mattias Hovnert, Väderstadi müügi- ja turundusosakonna vanemasepresident ning jätkab, et Väderstad Proceed suudab millimeetri täpsusega paigutada väikseima seemne ideaalsele sügavusele, võimaldades märkimisväärselt parandada saagikust ning muuta mullaharimise, taimekaitsevahendite ja väetiste kasutamise vajadust.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960