Autor: Põllumajandus.ee • 15. detsember 2021

Kaks Agritechnica hõbemedalit CLAASi uuenduste eest

Kuigi Agritechnica 2022 jääb ära, jagati messi raames auhindu siiski. DLG Agritechnica uute toodete komisjon andis kahele CLAASi uuendusele hõbemedali. Uus Terranimo® integreerimine juhi abistamise süsteemi CEMOS for Tractors ja CLAAS VARIO heedreid automaatselt reguleeriv funktsioon CEMOS AUTO HEADER on need kaks uuendust, mida teadlastest ja põllumeestest koosnev žürii auhinnaga tunnustas.
Foto: CLAAS

Vastastikmõjuliselt traktori terminali integreeritud pinnasekaitse

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960