Autor: Margus Venelaine • 21. detsember 2021

Jõulutervitus Scandagra Eesti tegevjuhilt

Scandagra Eesti tegevjuht Margus Venelaine edastab jõulutervituse ja head soovid tulevaks aastaringiks. "Olgu uuel aastal töörütm rahulik, saagid võimsad ja toodangu hinnad parajalt head!" soovib Venelaine klientidele ja koostööpartneritele.
Scandagra Eesti tegevjuht Margus Venelaine.

Järgneb Margus Venelaine jõulutervitus:

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960