Autor: Põllumajandus.ee • 23. detsember 2021

Majandustulemused: CLAAS kiirendab kasvu

CLAAS, üks maailma juhtivaid põllumajandusmasinate tootjaid, suurendas 2021. majandusaastal oma käivet 19%, jõudes 4,798 miljardi euroni (eelmisel aastal 4,042 miljardit eurot). Maksueelne kasum kerkis 357 miljoni euroni (eelmisel aastal 158 miljonit eurot).
Teraviljakombainide tootmine Saksamaal Harsewinkeli tehases.
Foto: CLAAS

„CLAASil õnnestus kasvada tarnemuredest ja pandeemiast hoolimata. Seejuures saavutasime käibe kasvus kahekohalise määra ja meie kasumlikkus paranes märkimisväärselt kõigis maailma piirkondades,“ ütles CLAASi kontserni juhatuse esimees Thomas Böck.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960