Autor: Põllumajandus.ee • 28. detsember 2021

Toidutehnoloog: jõuluaja lihapraadides valitsevad klassikalised maitsed

Sel talvel ja pühadeperioodil eelistavad Eesti inimesed lihatoodetes pigem klassikalisi ning puhtaid maitseid. Samuti on verivorsti ja süldi müük juba sügisest saati olnud enneolematult kõrge.
Foto: Unsplash

„Klassikalise maitsega tooteid ei osteta vaid ühekordseks proovimiseks, vaid pidevalt söömiseks,“ ütles Nõo Lihatööstuse peatehnoloog Anne Värä, kes pälvis Toiduliidult tänavu Südamega Tegija tiitli.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960