Autor: Põllumajandus.ee • 20. jaanuar 2022

PTA Rapla esindus kolis Rapla Riigimajja

Alates 14. jaanuarist töötab Põllumajandus- ja Toiduameti Põhja regiooni Rapla esindus Rapla riigimajas, aadressil Tallinna mnt 14. Varem tunti maja Rapla haldushoone (maavalitsuse) nime all. Sisearhitektuurselt põnevate lahendustega uuenenud riigimajja kolis enamik Rapla riigiasutusi.
Foto: Nordlin Ehitus

Rapla riigimaja puhul on tegemist 1974. aastal ehitatud neljakorruselise büroohoonega, mis vajas täielikku rekonstrueerimist. Rekonstrueerimise käigus keskenduti hoone sisemusele, et tagada hea sisekliima ning head töötingimused. Ehituse käigus uuendati hoone ruumiprogrammi: loodi kvaliteetsed tööalad, mugavad puhkeruumid ning funktsionaalsed vestlusruumid. Lisaks tänapäevastati hoone tehnosüsteemid, sh kütte- ning ventilatsioonisüsteemid. Tööde tellija oli Riigi Kinnisvara AS.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960