Autor: Põllumajandus.ee • 27. jaanuar 2022

Tulekul on Kartulikasvatuse infopäev 2022

3. veebruaril keskendutakse Kuremaa mõisas kartulile. Nimelt toimub veebruari alguses Kartulikasvatuse infopäev, millest saab osa võtta nii kohapeal kui jälgida veebis. Päeva jooksul saab kuulata ettekandeid alates kartulikahjuritest ja põllumehe kogemustest, lõpetades geneetika ja rohekokkuleppega.
Foto: Erik Prozes

Juttu tuleb nii traatusside levikust ning nende tõrjevõimalustest (Mati Koppel, EMÜ) kui sellest, kuidas teha kartulit geneetiliste markerite abil haiguskindlamaks (Liina Jakobson, ETKI). Oma kogemustest ja väljakutsetest kartuli seemnekasvatuses räägib Janek Lass Koorti Kartulist ning ETKI teadur Terje Tähtjärv toob esile erinevate kartulisortide kulinaarsed omadused.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960