Autor: Sigrid Sõrmus • 28. veebruar 2022

Herbitsiidide valikuvõimalused sojaubade umbrohutõrjeks vähenevad

USA taimekasvatajate sõnul on sel hooajal paljude kultuuride umbrohutõrjeks vaja kasutusse võtta lausa esialgse varuplaani varuplaan, eriti, kui räägime sojakasvatusest.
Foto: Unsplash

"On liiga palju alustooteid, mida pole erinevatel põhjustel saadaval," ütleb Illinoisi idaosas asuva ettevõtte Greuel Farm Services asutaja Jared Greuel. "Inimesed peavad oma mugavustsoonist välja astuma, et aru saada, mida nad edaspidi kasutada saavad. Meeldib see meile või mitte, tahame seda teha või mitte - see on lihtsalt olukord, millega me silmitsi seisame," lisab ta.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960