Autor: Põllumajandus.ee • 2. märts 2022

Põllumehed ja toidutootjad on valmis Ukraina inimestele pakkuma majutust ja tööd

Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoda koos teiste põllumajandusorganisatsioonidega asus sõja puhkemise järel kaardistama põllumeeste ja toidutootjate võimalusi Ukraina inimestele majutuse ja töötamise võimaluste pakkumiseks. Hea meel on tõdeda, et ettevõtjad on üleskutsele kiiresti ja aktiivselt reageerinud.
Tšerkassõ oblast Ukrainas.
Foto: Unsplash

EPKK vahendab, et põllumajandus- ja toidusektor valmistub Ukrainast põgenevate inimeste vastuvõtmiseks, et võimalusel pakkuda nendele nii majutust kui töötamise võimalust. Põllumajanduskoda koos teiste põllumajandusorganisatsioonidega alustas eelmisel reedel ettevõtete kaardistamist, kes on valmis enda juures Ukrainast pärit inimesi majutama ja neile ka tööd pakkuma.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960