Autor: Põllumajandus.ee • 18. märts 2022

Koda tegi maaeluministrile ettepanekud kriisi mõjude leevendamiseks

Maaeluminister Urmas Kruuse korraldas 16. märtsil ümarlaua, millel arutleti Ukraina kriisi mõjude üle toidutootmisele ning anti ülevaade põllumajandus-, kalandus- ja toidutootmissektorile Euroopa Komisjoni kaalutavatest turuolukorra stabiliseerimise ja toidu varustuskindluse tagamise meetmetest.
Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja juht Roomet Sõrmus ja maaeluminister Urmas Kruuse möödunud sügisel EPA messil.
Foto: Mana Kaasik

Põllumajanduskoda ja taluliit pöördusid möödunud nädala alguses ministri poole ettepanekuga analüüsida Ukraina sõja mõjusid meie põllumajandus- ja toidutootmisele.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960