Autor: Põllumajandus.ee • 21. märts 2022

Tulemuslikkuse parandamise investeeringutoetust taotleb 358 ettevõtjat

9.-17. märtsini sai PRIAle esitada põllumajandusettevõtja tulemuslikkuse parandamise investeeringutoetuse taotlusi. Kokku esitati taotlusi 358 ja taotletav summa on kokku 32 586 685 eurot.
Teravilja, õliseemnete ja valgurikaste taimede kasvatamise valdkonnas esitati kokku 179 taotlust summas 17 014 385 eurot.
Foto: Unsplash

PRIA arengutoetuste osakonna teenuste juhi Kristel Võsu sõnul on tulemuslikkuse toetusmeede põllumajandusettevõtjate seas jätkuvalt väga populaarne. Lõppenud vooru taotluste põhjal on rõõm tõdeda, et põllumehed lähevad hea meelega kaasa uute ja innovaatiliste lahendustega, lisab ta.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960