Autor: Sigrid Sõrmus • 30. märts 2022

Jaanus Marrandi: naljalt ei leidu farmi, kus ei ole ukrainlasest töötajat

Ukraina sõda on toonud põllumajandussektorile rea uusi väljakutseid, mis lõpuks kõik tarbijate rahakotti jõuavad. Kallinenud on pea kõik põllumajanduses olulised sisendid – erinevad teraviljasaadused, loomasööt, väetis. „Kes sügisel väetist ette ei varunud, peab nüüd seda ostma viie- kuni kuuekordse hinnaga,“ ütles Estonia Farmide juhatuse liige Jaanus Marrandi.
Jaanus Marrandi.
Foto: Meelika Sander-Sõrmus

Järgneb intervjuu Jaanus Marrandiga, intervjueeris Eliisa Matsalu.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960