Autor: Põllumajandus.ee • 31. märts 2022

PRIA: oluline info käesoleva aasta pindalatoetuste taotlemisel

Sel aastal toimub pindalatoetuste taotlemine uues e-PRIAs ning vanas e-PRIAs olevad pindalatoetustega seotud teenused, sh põldude ja poollooduslike koosluste (PLK) alade joonistamine suletakse 13. aprillil 2022.
Põlde ja alasid saab vanas e-PRIAs üle kanda ainult teisele e-PRIA kliendile.
Foto: Liis Treimann

PRIA juhib tähelepanu, et kliendid saavad oma põlde ja alasid vanas e-PRIAs teisele kliendile üle kanda kuni 13. aprillini. Uues e-PRIAs samasugusel kujul põldude ja alade ülekandmise võimalust ei tule. Pindalatoetuste taotlemise avanemisest alates saab uues e-PRIAs esialgu üle kanda vaid põldude geomeetriad (ilma lisaandmeteta). Lisaandmed tuleb sisestada käsitsi. Täpsemad juhised põldude geomeetriate üle kandmise võimalusest lisatakse uue e-PRIA põldude haldamise teenuse kasutusjuhendisse.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960