Autor: Põllumajandus.ee • 7. aprill 2022

PTA korraldas kohalikele omavalitsustele taimekaitsevahendite kasutamise ümarlaua

Põllumajandus- ja toiduamet (PTA) korraldas kohalike omavalitsuste esindajatele taimekaitsevahendite kasutamise virtuaalse ümarlaua, mis keskendus kohalike omavalitsuste territooriumi, teede ja haljasalade nõuetekohasele hooldusele.
Foto: Unsplash

Ümarlaual osales üle 35 omavalitsuse esindaja. Amet tutvustas taimekaitsevahendite turule lubamist ning taimekaitsevahendite registrit, samuti taimekaitsevahendite turustamist ja soetamist. Erilist tähelepanu pöörati avalikus ruumis taimekaitsetööde tegemisele, taimekaitsevahendite kasutamise nõuetele ning PTA ootustele.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960