Autor: Põllumajandus.ee • 8. aprill 2022

PTA Saku peakontori hoone avati pidulikult

Täna, 8. aprillil avati Sakus renoveeritud hoone, kus hakkavad tegutsema Põllumajandus- ja toiduamet (PTA) ning Põllumajanduse Registrite ja Informatsiooni Amet.
PTA Saku peakontori hoone pidulik avamine.
Foto: PTA

Renoveeritud hoones asuvad tööle PTA maaparanduse, taimekaitse, taimetervise, mahepõllumajanduse ja seemne osakond ning Põhja regiooni maaparanduse, seemne, mahepõllumajanduse, taimekaitse, tuulekaera ja väetise valdkonna järelevalveametnikud. Samuti Põllumajanduse Registrite ja Informatsiooni Amet (PRIA).

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960