Autor: Mait Kraun • 12. aprill 2022

Nisu teeb rekordeid, teiste toormete hinnad stabiliseerumas

Euroopa teraviljade ja õliseemnete hinnad on rekordtasemete lähedal stabiliseerunud ning volatiilsus on langenud praktiliselt sõjaeelsele tasemele. Piimahinnad on samas pärast märtsis lõpus saavutatud rekordeid taanduma hakanud.
Viljalaeva laadimine Odessa sadamas mullu augustis. Sel aastal ähvardab aga Venemaa algatatud sõda järsult vähendada ühe maailma suurima nisu eksportija Ukraina saaki, mis omakorda kergitab jätkuvalt nisu hinda.
Foto: Shutterstock

Uue hooaja toidunisu saagi hind tõusis rekordini

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960