Autor: Põllumajandus.ee • 14. aprill 2022

Nõo hakkas Baltikumi esimese lihatööstusena grilljuustu tegema

Nõo Lihatööstus tuli välja 30 suvetootega ja hakkab esimese lihatööstusena Baltimaades enda tehtud grilljuustu pakkuma.
Nõo Lihatööstuse grilljuust „Cheesy grill“
Foto: Nõo Lihatööstus

Selle suve üllatustoode on valmistatud kodumaisest lehmapiimast. Nõo Lihatööstus tuli välja kahe erineva maitsega grilljuustuga „Cheesy grill“ ning „Spicy’n cheesy grill“, mis täiendavad lihavalikut ning sobivad suurepäraselt kokku erinevate salatite ja kastmetega. Lääne-Euroopas on sellest juba saanud grillimenüü peamine täiendus lihale ning kalale.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960