Autor: Põllumajandus.ee • 19. aprill 2022

KEVILI nõukogu esimehena jätkab Andres Oopkaup

Põllumeeste ühistu KEVILI valis uue nõukogu. Esimehena jätkab Andres Oopkaup.
Andres Oopkaup
Foto: Meelika Sander-Sõrmus

KEVILI on Eesti suurim teravilja- ja rapsikasvatajate ühistu, mille liikmete kasutuses on ca 82 000 ha Eestis haritavast maast. Koos tegutsedes tõuseb tulu ühistu liikmetele ning areneb kogu Eesti põllumajandus.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960