Autor: Põllumajandus.ee • 20. aprill 2022

Eesti toiduainetööstuse kogukasum vähenes aastaga 9,2%

Toiduainetööstuse majandusnäitajate kasvukiirus jäi 2021. aastal töötleva tööstuse keskmisele alla ning toiduainetööstuse ettevõttete kasumlikkus vähenes, teatas täna toimuval Toiduainetööstuse Aastakonverentsil Toiduliidu volikogu esimees Veljo Ipits.
2021. aastal toodeti toidutööstuse ettevõtete poolt 1,8 miljardi euro eest toodangut.
Foto: Eiko Kink

Kui toiduainetööstusel tervikuna jäi toodangumaht võrreldavaks eelneva aastaga, siis müügitulu kasv tulenes eelkõige toodangu kallinemisest.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960