Autorid: Rein Sander, Kubja Ürditalu vanaperemees, botaanik, Põllumajandus.ee • 4. mai 2022

Sinikollane kevad. Ukrainale mõeldes

Puude kevad algab kollastes toonides – tolmlevad sarapuud, raagremmelgad ja teised pajuliigid. Mai alguses hakkavad aedades õitsema forsüütiad. Veel varem, juba aprilli keskel, avab õied kirss-kontpuu. See on üks vähestest kontpuuliikidest, mille viljad sünnivad süüa.
Kirss-kontpuu.
Foto: Rein Sander, Kubja Ürditalu vanaperemees, botaanik

Kuldkollane kontpuu

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960