Autor: Sigrid Sõrmus • 4. mai 2022

Kuldkollased päevalilled, et näidata toetust

Inimesed üle terve maailma on hakanud päev päevalt aina enam kasvatama päevalilli, et avaldada seeläbi toetust Ukrainas toimuvast mõjutatud inimestele.
Kuldkollased päevalilled selge sinise taeva taustal mitte ainult ei jäljenda Ukraina lippu, vaid moodustavad ka suure osa Ukraina majandusest.
Foto: Unsplash

Ukrainlaste südames on päevalill olnud alati erilisel kohal – tegemist on Ukraina rahvuslillega. Alates Venemaa sissetungist veebruaris on inimesed üle kogu maailma võtnud päevalille Ukraina toetamise sümboliks.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960