Autor: Põllumajandus.ee • 5. mai 2022

Suurinvesteering: CLAASi söödakoristustehnika üksus võtab kursi kasvule

Lähiaastatel investeerib CLAAS enda Bad Saulgau üksuse ümberehitusse umbes 40 miljonit eurot. Sel moel viiakse tootmisrajatised, tehase infrastruktuur ja eelkõige tootmisvõimsus vastavusse pidevalt suureneva nõudluse ning edasise kasvuga.
CLAAS investeerib Bad Saulgau üksuse moderniseerimisse 40 miljonit eurot.
Foto: CLAAS

Bad Saulgaus tegutseb CLAASi kontserni kompetentsikeskus, mis hõlmab söödakoristusahelat, alustades niitmisest ja lõpetades JAGUARi materjalivooga. See üksus on viimastel aastatel tugevalt arenenud ja COVID-19 pandeemiast hoolimata oma käivet veelgi kasvatanud.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960