Autor: Põllumajandus.ee • 10. mai 2022

Hiidkahvel rändab Järvamaale

Laupäeva, 14. mai keskpäeval toimub Järvamaa maitsete aasta avaüritus, kus Maaeluministeerium annab Järvamaale üle sümboolse hiidkahvli, tähistamaks maakonna nimetamist aasta toidupiirkonnaks.
Järvamaad iseloomustab piimalehmade rohkus.
Foto: Meeli Küttim

Maaeluminister Urmas Kruuse ulatab kujundliku teatepulga üle maakonna esindajatele Albus Jäägri villas. „Tänavu esitas aasta toidupiirkonnaks saamise taotluse teiste hulgas ka Järvamaa, pakkudes peaesinejaks piima ning võludes sellega komisjoni ära,“ sõnas minister Kruuse. „Jääme põnevusega ootama uusi piimast alguse saavaid ja piimaga seotuid maitseid, millega uus toidupiirkonna tiitli kandja on lubanud meie toidulauda rikastada.“

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960