Autor: Põllumajandus.ee • 11. mai 2022

Kriis sööb põllumeeste erakorralise toetuse ära

Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja hinnangul muutub just 2023. aasta põllumajandussektori jaoks väga riskantseks, mistõttu tuleks jätkata erimärgistatud kütuse täismahus aktsiisisoodustust ka järgmisel aastal.
Juba praegu saab prognoosida väga suurt kulude kasvu alanud hooajal tehtavatel põllumajandustöödel.
Foto: Unsplash

Valitsuse kava suunata põllumajandussektorisse 11,7 miljonit eurot erakorralist toetust ja langetada aasta lõpuni erimärgistatud kütuse aktsiisi on tunnustamist väärt ja pakub osalist leevendust kiiresti kasvanud kulude kompenseerimiseks, kuid võimalike probleemide ulatus on abipaketist märkimisväärselt suurem, märgitakse Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja pöördumises maaeluminister Urmas Kruusele.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960