Kodumaiste sortide seemnetest kasvavad maitsvad köögiviljad
Jõgeval on köögiviljade sordiaretusega tegeletud üle saja aasta. Kohalike sortide saamiseks on aretajad teinud süstemaatilist tööd, tänu sellele saab kasvatada maitsvaid ja just siinsetesse kliimaoludesse hästi sobivaid sorte.
"Jõgeva Nantes".
Autor: ETKI/Maablogi
Ülevaate Jõgeval aretatud köögiviljade sortidest annab Eesti Taimekasvatuse Instituudi teadur Ingrid Bender.
Juhime tähelepanu, et Sul on õigus keelata oma kontaktandmete kasutamine samasuguste toodete või teenuste otseturustuse tegemiseks võttes Äripäevaga ühendust aadressil [email protected] või telefonil 667 0099.
Jaga lugu
Liitu Põllumajanduse iganädalase uudiskirjaga, et ükski oluline teema valdkonnas ei jääks märkamata.