Saaremaa Lihatööstus kutsub Tagasi Kooli koostööplatvormi kaudu 10.-12. klasside õpilasi tööstusesse õppekäikudele.

- Karjääripäev Saaremaa Lihatööstuses.
- Foto: Saaremaa Lihatööstus
“Soovime noortele tutvustada, milline on toidutööstuse töökeskkond, millistel ametikohtadel inimesed töötavad ning kuidas toidutootmine välja näeb”, sõnas Saaremaa Lihatööstuse personalijuht Maila Luks. “Koolis teooriat õppida on üks asi, aga reaalselt kohapeal näha, kuidas tootmisprotsess toimib, on hoopis midagi muud ja annab parema ettekujutuse ettevõttest ning selle toimisest. Pealegi on see hea vaheldus klassiruumis õppimisele,“ lisas ta.
See teema pakub huvi? Hakka neid märksõnu jälgima ja saad alati teavituse, kui sel teemal ilmub midagi uut!
Seotud lood
Scandagra Eesti viljaäri juht Marge Pähkel ja teravilja ostujuht Urbo Vilibert tõid stuudiosse värske pildi Eesti ja maailma viljaturust. Põldude olukord Eestis on hetkel muljetavaldav – taliviljad on tihedad kui mets ning taliraps õitseb pikalt ja rikkalikult. Loodetav suur saak seab aga surve alla logistika, kuivatamise ja ladustamise. Urbo Vilibert rõhutas, et päikest on saagi küpsemiseks veelgi vaja, kuid koristuseks tuleb valmis olla – vastasel juhul võib vili minna hapuks juba platsil.