Autor: Põllumajandus.ee • 16. mai 2022

Saaremaa Lihatööstus kutsub noori õppekäikudele

Saaremaa Lihatööstus kutsub Tagasi Kooli koostööplatvormi kaudu 10.-12. klasside õpilasi tööstusesse õppekäikudele.
Karjääripäev Saaremaa Lihatööstuses.
Foto: Saaremaa Lihatööstus

“Soovime noortele tutvustada, milline on toidutööstuse töökeskkond, millistel ametikohtadel inimesed töötavad ning kuidas toidutootmine välja näeb”, sõnas Saaremaa Lihatööstuse personalijuht Maila Luks. “Koolis teooriat õppida on üks asi, aga reaalselt kohapeal näha, kuidas tootmisprotsess toimib, on hoopis midagi muud ja annab parema ettekujutuse ettevõttest ning selle toimisest. Pealegi on see hea vaheldus klassiruumis õppimisele,“ lisas ta.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960