Autor: Põllumajandus.ee • 7. juuni 2022

Igale lapsele oma maasikas

Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoda jagab täna, 7. juunil neljakümnele Tallinna lasteaiale tasuta kokku 5000 maasikataime, et väikesed aiapidajad saaksid juba sellel suvel omakasvatatud marju peenralt süüa.
Lastele on huvitav ja kindlasti väga hariv praktikas näha ja ise kogeda, kuidas maasikaid kasvatatakse.
Foto: Pixabay

Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja juhatuse esimees Roomet Sõrmus ütles, et kui Joosepi talu noorperemees helistas ja pakkus lasteaedade jaoks tasuta maasikataimi, ei mõelnud ta kaua. „Anname lasteaialastele võimaluse enda peenralt saada suvist marjasaaki. Ühtlasi õpetab see lapsi hoolitsema taimede eest ja mine tea, ehk väikesed aednikud mõjutavad läbi selle tegevuse oma vanemaid ning järgmine aasta on mõnes koduaias endal maasika- või köögiviljapeenar olemas,“ muheles Sõrmus.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960