Autor: Põllumajandus.ee • 13. juuni 2022

Kruuse: taimekaitsevahendite kasutamise vähendamisele tuleb läheneda proportsionaalselt

Maaeluminister Urmas Kruuse osaleb täna Luxembourgis toimuval põllumajandus- ja kalanduse ministrite nõupidamisel, kus tal on plaanis koos üheksast Euroopa Liidu liikmesriigist koosneva grupiga juhtida tähelepanu taimekaitse säästva kasutamise määruse eelnõus täheldatud murekohtadele.
Maaeluminister Urmas Kruuse.
Foto: Liis Treimann

Eelnõu kohaselt tehakse liikmesriikidele õiguslikult siduvaks ambitsioonikad plaanid taimekaitsevahendite kasutamise vähendamiseks, mis on fikseeritud strateegias „Talust taldrikule”.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960