Nõo Lihatööstuse hinnangul söövad eestlased suvel keskmiselt 2500 tonni liha nädalas, kuid jaaninädalal suisa kaks korda rohkem.

- Inimesed ootavad aina enam tervislikke tooteid.
- Foto: Sigrid Sõrmus
Põneva tendentsina on täheldada, et tarbijad valivad linnuliha asemel taas pigem sealihast valmistatud grilltooted. Kui eelmisel suvel olid Nõo Lihatööstuse kümnest kõige menukamast tootest pooled valmistatud kanalihast, siis sellel aastal mahub neist TOP 10-sse vaid Kodune šašlõkk broilerilihast.
See teema pakub huvi? Hakka neid märksõnu jälgima ja saad alati teavituse, kui sel teemal ilmub midagi uut!
Seotud lood
Põllumuldade kaardistamise tulemusena valmivad detailsed mullakaardid aitavad toota efektiivsemalt ning lupjamise ja väetamise kuludelt kokku hoida.