Autor: Põllumajandus.ee • 22. juuni 2022

Eestlased söövad jaaninädalal liha tavapärasest kaks korda rohkem

Nõo Lihatööstuse hinnangul söövad eestlased suvel keskmiselt 2500 tonni liha nädalas, kuid jaaninädalal suisa kaks korda rohkem.
Inimesed ootavad aina enam tervislikke tooteid.
Foto: Sigrid Sõrmus

Põneva tendentsina on täheldada, et tarbijad valivad linnuliha asemel taas pigem sealihast valmistatud grilltooted. Kui eelmisel suvel olid Nõo Lihatööstuse kümnest kõige menukamast tootest pooled valmistatud kanalihast, siis sellel aastal mahub neist TOP 10-sse vaid Kodune šašlõkk broilerilihast.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960