Autor: Põllumajandus.ee • 11. juuli 2022

ETKI kutsub esitluspäevadele!

Eesti Taimekasvatuse Instituut ootab sel nädalal lausa kahele esitluspäevale! 12. juulil toimub esitluspäev Jõgevamaal Eesti Taimekasvatuse Instituudis, 13. juulil Tartumaal Rannu Seeme OÜs.
Foto: Meelika Sander-Sõrmus

12. juulil toimub esitluspäev Jõgevamaal Eesti Taimekasvatuse Instituudis, kus tutvustatakse lisaks erinevatele teravilja sortidele erinevate kaunvilja liikide, päevalille ja maisi külvi biolaguneva kilega. Veel tuleb juttu biostimulaatorite ja fungitsiidi kasutamisest suvinisul ja odral ja räägitakse erinevatest talinisu sortidest ja liikidest (hargneva peaga ning ühe- ja kahetera nisud ning 100. a nisu sort).

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960