Autor: Põllumajandus.ee • 21. juuli 2022

Eesti kalandust toetatakse järgmisel perioodil 140 miljoni euroga

Vabariigi Valitsus andis heakskiidu Euroopa Merendus-, Kalandus- ja Vesiviljelusfondi rakenduskavale, mis on fondi eelarve kasutamise alus. Järgmisel perioodil toetatakse valdkonda ligi 140 miljoni euroga.
Rakenduskava eesmärk on suunata Euroopa Liidu raha liidu ühise kalanduspoliitika ja integreeritud merenduspoliitika elluviimisesse Eestis.
Foto: Andras Kralla

Vabariigi Valitsuse heakskiidu saanud rakenduskava tuleb nüüd Maaeluministril esitada Euroopa Komisjonile kinnitamiseks. Euroopa Komisjonilt heakskiidu saamise korral hakatakse uusi meetmeid kasutama 2023. aasta teisest poolest.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960