Autor: Põllumajandus.ee • 25. juuli 2022

All-Organic loob mahetoidusüsteeme rahvusvaheliselt

Itaalia põllumajanduse ja toidu uurimise instituudi CREA koordineerimisel läbiviidava projekti All-ORGANIC eesmärk on koos toidusüsteemi „talust taldrikule“ kõigi osapooltega luua kogemuste, mudelite ja süsteemide toimiv võrgustik, mis suudab toetada mitmekesiste mahetoidusüsteemide arengut.
Foto: Unsplash

Jätkusuutliku toidutootmise agroökoloogia elavate laborite (ALL) võrgustik tugineb rahvusvahelisele koostööle ja see edendab mitmekülgseid ning vastupidavaid mahetoidusüsteeme

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960