Autor: Sigrid Sõrmus • 26. juuli 2022

Galerii: talud andsid taas võimaluse tutvuda maaeluga

Möödunud nädalavahetusel toimus juba kaheksandat korda suvine maaelu ja maaettevõtluse suursündmus - avatud talude päev. Huvilistele avasid oma uksed rohkem kui 300 talu ja maaettevõtet üle terve Eestimaa.
Põnevaid talusid sai uudistada igas Eestimaa nurgas.
Foto: Sigrid Sõrmus

Tutvuda sai nii suurte farmide kui väikeste taludega, näha sai põnevaid loomi, linde ja taimi, uudistada põllumajandustehnikat ning maitsta ehtsat talutoitu. Igal talul oli oma programm, milles näidati enda eripärasid.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960