Autor: Põllumajandus.ee • 29. juuli 2022

Milline on seemnete roll kestlikes toidusüsteemides?

Eestil oli suur au ja võimalus korraldada sel aastal OECD seemneskeemide töönädal, mille käigus arutati seemnetootmise rolli toiduga varustamisel kui ka tutvuti sordiaretuse ja seemnetootmisega Eestis. 13.-17. juunil toimunud üritusel osales 67 valdkonna spetsialisti 34 riigist.
Seemneskeemid loodi 1958. aastal ning Eesti liitus 1997. aastal.
Foto: Unsplash

Mis üldse on OECD seemneskeemid?

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960