Autor: Põllumajandus.ee • 8. august 2022

Nordic Milki uus tootmis- ja tehnikadirektor tuleb Balbiinost

Alates augustist asus Eesti piimanduskontserni Nordic Milk tootmis- ja tehnikadirektoriks Martin Visnapuu, kes toob kaasa suure kogemustepagasi erinevatest toidutööstustest. Eelnevalt on Visnapuu juhtinud nii Kalevi šokolaadivabriku kui Balbiino jäätiste tootmist.
Martin Visnapuu.
Foto: Raul Mee

„Uue tootmis- ja tehnikadirektoriga saame juurde teadmisi ja kogemusi erinevatest toidutööstuse valdkondadest, mida saame oma tootmises ära kasutada,“ sõnas Nordic Milk OÜ juhatuse esimees Ülo Kivine. „Energiakriis, rohepööre ning muutused maailmas toovad endaga kaasa hulga väljakutseid, mida toidutööstused lahendama peavad. Tugeva ja targa meeskonnaga on probleemidele oluliselt lihtsam vastu minna. Martin Visnapuu töötas aastatel 2011-2013 Tere ASis, kus juhtis Tallinna tehase kolimist, ning omab seega head kogemust ja ka organisatsiooni ajaloolist mälu. Seda arvesse võttes oskab ta kindlasti tootmisprotsesse hästi juhtida ja efektiivsust leida,“ lausus Kivine.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960