Autor: Põllumajandus.ee • 16. august 2022

Sivar Irval jätkab põllumajanduskoja nõukogu esimehena

Täna, 16. augustil toimusid Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja (EPKK) nõukogu esimehe ja aseesimeeste valimised. Nõukogu esimehena jätkab Sivar Irval, kes alatest 2020. aasta jaanuarist on olnud selles ametis. Ühtlasi juhib Irval põllumajanduskoja maamajanduse gruppi.
Sivar Irval.
Foto: Juuli Nemvalts

Koja nõukogu uuteks aseesimeesteks valiti Jaak Läänemets (Avispeamees OÜ), Mirjam Pikkmets (MTÜ Talumeiereide Liit) ja Priit Põllumäe (Keskühistu Eramets).

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960