Autor: Põllumajandus.ee • 19. august 2022

Põllumajandusuuringute Keskus esitles rändnäitust "Ettevõtlik maanoor"

Põllumajandusuuringute Keskus esitles 16. augustil noorte osalusega projektide rändnäitust "Ettevõtlik maanoor". Näituse eesmärk on näidata, mida Eesti maaelu arengukava 2014-2020 toetuste abil on põllumajanduses ja maaelus tehtud.
Värvikate piltidega kaunistatud väljapanek koosneb 16 näitusstendist, millelt leiab 15 lugu noorte osalusega projektidest.
Foto: Meeri Maastik

Nende lugude kaudu on soov maanoori ja nende toredaid ideid esile tõsta, innustada teisi noori neid järgima või midagi veelgi põnevamat ette võtma.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960