Autor: Tööstusuudised.ee • 9. september 2022

Metsarahvapäev toob järgmisel nädalal Eesti metsa üle 50 vabaõhuürituse

Laupäeval, 17. septembril toimub teist aastat järjest üle-eestiline Metsarahvapäev.
Metsarahvapäeval peaks igaüks leidma endale sobiva ürituse.
Foto: Eesti Metsaselts

Metsarahvapäeval panevad metsaga seotud inimesed ja ettevõtted õlad kokku, et pakkuda Eesti inimestele parimaid metsaelamusi. Päeva jooksul saab õppida metsas ellujäämist, metsaköögi nippe, külastada suurimaid puidutööstusi, aga ka õppida kalastamise saladusi ja isegi minna põdra pulma. Kogu info ja üritused on leitavad aadressil metsarahvapaev.ee. Kõik sündmused on osalejatele tasuta.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960