Autor: Rahel Lepp • 12. september 2022

VIP-võistukündmise võitis Margo Klaasmägi

„Mina ei palu mehelt Jaguari, vaid traktorit!“ hõiskas Evelin Poolamets, kui uhke Valtra traktori kabiinist välja hüppas, olles kündnud oma elu esimesed vaod, ja seda veel auhinna peale. "Vaimustav aparaat," kirjeldas Poolamets uhket traktorit naerulsui.
Vinni valla parimad VIP-kündjad poodiumil. Vasakult: Rauno Võrno, Margo Klaasmägi, Evelin Poolamets, Kaido Höövelson.
Autor: Rahel Lepp

Poolametsa konkurentideks olid Vinni vallavanem Rauno Võrno, poliitik Kaido Höövelson ning tuntud ettevõtja Margo Klaasmägi ning käimas oli meelelehutuslik VIP-kündmine, mis toimus Eesti tänavuste künnimeistrivõistluste raames, või õigemini selle boonusena.

Iga „eriti tähtis isik“ ehk VIP pidi kündma kabiinis viibiva instruktori abiga ja kohtuniku range silma all neli vagu. Eelnevad kogemused olid osalejatel küll erinevad, aga ühtmoodi suhteliselt kasinad.

Pikemalt saab lugeda Lääne-Virumaa Uudistest.

Jaga lugu
Pollumajandus.ee suurtoetajad:
Pollumajandus.ee toetajad:
Sigrid SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 14 990
Kim LaanveeReklaamimüügi projektijuhtTel: 588 07 751