Autor: Põllumajandus.ee • 12. september 2022

LandExi investoritel on 78 hektarit põllumaad kümnes Eesti maakonnas

Põllumaasse investeeriv platvorm LandEx on suurendanud oma portfelli Eestis 78 hektarini. Kinnistuid on soetatud kümnes maakonnas, kõige rohkem Harjumaal, Lääne-Virumaal ja Raplamaal. Järelturul on investorid teinud tehinguid 14 hektari ulatuses.
LandExi portfelli kuuluv põllumaa üle Eesti.
Foto: LandEx

LandExil on enim kinnistuid Harjumaal, Lääne-Virumaal ja Raplamaal (kõigis kolm), millele järgnevad Hiiumaa, Põlvamaa, Pärnumaa, Saaremaa (2) ning Ida-Virumaa, Jõgevamaa, ja Võrumaa (1). LandExi investorite põllumaa kogupindala on viimase poole aasta jooksul kasvanud ligikaudu 60 protsenti, teatas LandEx.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960