Autor: Tööstusuudised • 16. september 2022

Kohtuotsus: Natura alale antud metsateatis eeldab keskkonnamõju hindamist

Tallinna halduskohus rahuldas keskkonnaorganisatsiooni Eesti Metsa Abiks (EMA) kaebuse ning leidis, et Natura alale metsaraieks metsateatiste registreerimine ilma Natura hindamist läbi viimata on õigusvastane.
Metsateatis on eeldus metsatöödes, sealhulgas raieteks.
Foto: Toomas Kelt

Kohus rahuldas kaebuse esimeses nö pilootkaasuses, mis puudutas Ontika loodusalale väljastatud metsateatisi.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960