Autor: Põllumajandus.ee • 23. september 2022

Õunaarmastajad kogunevad laupäeval Õunafestivalile

Sel laupäeval, 24. septembril, saab tähistada kodumaiste õunte valmimist ning nautida kõike seda, mida õuntest ja meest valmistada saab. Kümned õunasordid, kodumaised õunatalud ja Eesti Mee Ühistu meetootjad tervitavad huvilisi Põhja-Tallinnas Arsenali parklas kell 11-15.
Õunafestival ja meelaat toimuvad juba sel laupäeval, 24. septembril, kell 11-15 Arsenali Keskuse Tööstuse tänava poolses parklas.

Juba viiendat aastat toimuv Arsenali Õunafestival on populaarne laadasündmus, mis sel aastal kolib arvukate huviliste meeleheaks õue. Arsenali Keskuse Tööstuse tänava poolne parkla muutub mõnusaks laadaalaks, kust leiab kümneid õunasorte, magusat mett igale maitsele ning muidki sügissaadusi. Lisaks õuntele kohtab festivalil näiteks gurmeekartuleid, värsket mahla, Peipsi sibulaid ja palju muud head.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960