Autor: Põllumajandus.ee • 27. september 2022

Euroopa Liidu ministrid kavandasid Euroopa ja Ukraina põllumajanduse tulevikku

Brüsselis toimus põllumajandus- ja kalandusministrite nõukogu, kus ministrite arutelu peamine fookus oli Ukraina põllumajandustootmise olukorral ja ühendustel.
Maaeluminister Urmas Kruuse.
Foto: Liis Treimann

Maaeluminister Urmas Kruuse leiab, et peame olema Ukrainaga solidaarsed, tegema igakülgset koostööd ja aitama leida lahendusi. „Väga oluline on jätkuvalt toetada ka Eesti tootjaid ja toidutööstust ajal, mil energiahinnad Euroopa Liidus on kõrged,“ arvab Kruuse. Eesti toetas ettepanekut pikendada sõja tõttu ellu kutsutud abimeetmeid ühe aasta võrra. „Arvestades Venemaa kestvat agressiooni ja sellest tingitud keerulist olukorda toidutootmises ning energiavarustuses, ei näe ma muud võimalust, “ kommenteeris maaeluminister oma ettepanekut.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960